huvudet dunkar..

Ja det känns som om man har dunkat huvudet i en vägg, shit trött och ont i huvudet är ingen god kombination. Men men det finns dom som har det värre så jag tar en alvedon och hoppas på det bästa!

Idag var det först jobb 06.50-16.00 och montera mina handtag till gräsklippare haha, men har det himla roligt så det gör att tiden går lite snabbare. Mycket sjukt sägs och görs på det stället :). Direkt efter jobbet körde jag Fridolf och Lina till stallet vi skulle släppa ihop Loppan med de andra stor hästarna för nu har maskmedlet gjort sitt. Så det blev en del bilder och en film på spektaklet. Som dom jagde henne genom hagen jisses vilka rejs dom gjort. Dock fick Loppan en kompis nästan direkt Zacharias som beskyddade henne sen när de andra inte var snälla mot henne. Han ställde sig mellan Loppan och de andra och skyddade henne, skit sött var det blev nästan lite rörd.

Fick tag i veterinären idag med så på torsdag ska jag och någon till köra till Löberöd och få raspat hennes tänder och vaccinera henne mot stelkramp och höstinfluensan. Känns lika bra att ha det gjort om i fall att något skulle hända. Sen ska hon bara äta och bygga muskler och förhoppningsvis inte få fler sprickor i sina hovar.

Lite bilder från dagen, filmen är seg lite skumm. ;)








http://www.youtube.com/watch?v=vfoNwhIfFgU

Fattar inte hur man lägger upp filmer så ni får kolla här :)


C.




Kommentarer
Postat av: molle

kan du inte döpa om henne till mole the king? <3<3

2010-06-16 @ 13:44:12
Postat av: C.

När du är med kan du få lov att kalla henne det ;) haha <3

2010-06-16 @ 22:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0